ZOOT se na Vánoce opět spojuje s Nikol Štíbrovou

pondělí, 15. listopadu 2021, 10:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Módní e-shop ZOOT spouští svou vánoční kampaň, jejíž tváří je opět influencerka Nikol Štíbrová.

Zdroj: Zoot

Zdroj: Zoot

V polovině listopadu spouští módní e-shop ZOOT svou vánoční kampaň, v níž se stejně jako loni spojuje s influencerkou Nikol Štíbrovou, nyní Leitgeb, a jejím manželem Petrem. Se sloganem „Výjimečné Vánoce děláte vy“ v ní vystupuje jako snaživá žena, která chce pro rodinu vytvořit jedinečné a kouzelné svátky. 

„S nadsázkou jsme chtěli poukázat na to, že dokonalé Vánoce jsou hlavně o lidech a jejich společném prožívání Vánoc. S naší pomocí jim to pak bude slušet za všech okolností,“ říká Michaela Mihók, brand manažerka ZOOT. 

Cílem kampaně je motivovat zákazníky ke stažení nové mobilní aplikace, kterou ZOOT uvedl v předchozích týdnech. Současně zdůrazňuje hlavní benefity značky, kterými jsou rychlost dodání, šířka sortimentu a možnost vyzkoušet zboží na partnerských Výdejnách radosti, kterých má aktuálně po České republice 150. 

Kampaň bude k vidění v televizi na stanici Nova, dále se objeví v rádiu, outdooru, na internetu a sociálních sítích. Zapojeni budou i další influenceři.  

Na předvánoční období ZOOT plánuje také adventní kalendář, v rámci kterého na zákazníky čeká každý den jiná zajímavá nabídka. „Velkým benefitem, který můžeme zákazníkům nabídnout, je také naše privátní značka ZOOT Originál, pod níž najdou nová vánoční trička a taky jsme oživili podporu ZOOT Dobro. s novými motivy triček, kde nákupem přispíváte konkrétním projektům a neziskovým organizacím. Již tradičně budeme mít na webu i průvodce dárky pro ženy a muže v různých cenových hladinách, aby jsme našim zákazníkům výběr co nejvíce ulehčili,“ dodává Mihók. 

Kampaň vznikla ve spolupráci s agenturou Konektor Social. Produkci zajistila společnost Final_2. Režie se ujal Jan Chramosta. 

-stk-