DoDo vytváří skupinu, pozici CEO zaujímá Menšík

pondělí, 6. prosince 2021, 07:10 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Startup DoDo prochází transformací a vzniká skupina DoDo Group, v jejímž čele bude stát dosavadní CEO DoDo Michal Menšík.

Michal Menšík a Martin Marek, zdroj: DoDo

Michal Menšík a Martin Marek, zdroj: DoDo

Logistický startup DoDo prochází transformací a po zahraniční expanzi mění strukturu. Vzniká skupina DoDo Group, v jejímž čele bude stát dosavadní CEO DoDo Michal Menšík. Provozním ředitelem skupiny se stává Martin Marek, který dočasně zastane rovněž roli CEO pro Českou a Slovenskou republiku.

„Český trh pro nás vždy bude atraktivní, a hlavně mimořádnou výzvou, protože je i oproti západní konkurenci nesmírně vyspělý, a dává prostor zkoušet nové věci a neustále posouvat zákaznickou zkušenost. Zároveň ale dozrál čas plně se vrhnout také do zahraniční expanze, čemuž musíme přizpůsobit i naši organizační strukturu. Vznik DoDo Group nám umožní dále rozvíjet služby na domácím trhu, ale zároveň se naplno a cílevědomě věnovat i právě expanzi na klíčové trhy,” vysvětluje pozadí změny Michal Menšík z nově nabyté pozice CEO DoDo Group.

Společnost DoDo na domácím trhu každoročně roste, ale čím dál vyšší prioritou je pro startup také zahraniční expanze. I v době pandemie se firma etablovala v Maďarsku, posílila pozici na Slovensku a růst má také v Polsku a Bulharsku. V rozšiřování svých služeb za hranice chce firma dál pokračovat a připravuje také vstup na německý a rakouský trh.

-mav-