Seriál Odznak Vysočina zahájí na TV Nova až 13. ledna, půjde proti ZOO

čtvrtek, 30. prosince 2021, 10:20 Aktuality, TV MediaGuru

Také start seriálu Odznak Vysočina se posouvá na druhý lednový týden. Zahájit má ve čtvrtek 13. ledna, stejně jako konkurenční ZOO.

Odznak Vysočina, zdroj: TV Nova

Odznak Vysočina, zdroj: TV Nova

Televize Nova se rozhodla přesunout start svého nového kriminálního seriálu Odznak Vysočina na čtvrtek 13. ledna od 20:20. Původně se měl poprvé představit v úterý 4. ledna 2022. V programových plánech je teď vysílacím dnem nového seriálu čtvrtek místo původně zamýšleného úterý. 

Na placené video platformě Voyo bude první díl nového seriálu uveden o týden dříve, 6. ledna 2022.

Na čtvrtek 13. ledna ale posunula svůj start seriálové novinky také TV Prima. Nový seriál ZOO se měl poprvé objevit v neděli 9. ledna. Pokud se tedy na programových plánech nic nezmění, což není k častým posunům při uvádění novinek vyloučené, odstartovaly by oba nová seriály konkurenčních stanic ve stejný den, tedy ve čtvrtek 13. ledna.

Prima programem míchá také v souvislosti s nasazením předtočených dílů seriálu Slunečná, které chce do vysílání zařadit hned od úterý 4. ledna. I to může být důvodem, proč se Nova rozhodla start své novinky posunout. Pro Slunečnou jsou zatím vyhrazeny úterní večerní vysílací časy.

Prima posouvá start ZOO na 13. ledna, půjde i Slunečná

pondělí 27. prosince 2021

Survivor zahájí na TV Nova 11. ledna, o den dříve na Voyo

úterý 28. prosince 2021

-mav-