Seriál ZOO zahájí 9. ledna, pak půjde v časech seriálu Slunečná

čtvrtek, 9. prosince 2021, 16:15 TV MediaGuru

Nový seriál ZOO, který má být vlajkovým seriálem TV Prima pro příští sezónu, zahájí v předpremiéře v neděli 9. ledna. Pak se bude vysílat dvakrát týdně v úterý a ve čtvrtek, tedy v čase seriálu Slunečná. Ten ale podle Primy nekončí.

ZOO, zdroj: TV Prima

ZOO, zdroj: TV Prima

Nový seriál televize Prima s názvem ZOO se bude od ledna vysílat dvakrát týdně v úterý a ve čtvrtek od 20:15. V programovém schématu tak nahradí stávající seriál Slunečná. Poprvé se seriál ZOO, ve kterém ztvární hlavní roli stejně jako v Slunečné Eva Burešová, představí v předpremiéře v neděli 9. ledna 2022. Vyplývá to z předběžných programových plánů televize na začátek příštího roku.

Podle televize Prima to ale neznamená, že by Slunečná zcela končila. „Seriál Slunečná nekončí, diváci mohou vidět velké vyvrcholení letošní sezony 16. prosince na Primě. Nicméně máme natočené další díly, na které se diváci mohou těšit na televizních obrazovkách v příštím roce. O termínu jejich uvedení budeme včas informovat. Věříme, že nový vlajkový seriál ZOO, který startuje v neděli 9. ledna, se bude těšit stejné divácké přízni," uvedla na dotaz MediaGuru.cz mluvčí televize Gabriela Semová.

Seriál ZOO, který teď Prima velmi podporuje ve svém vysílání, sleduje osud hlavní hrdinky, která se rozhodla zahodit dědictví rodinné firmy a jít si za svým snem.

Diváci v novém seriálu uvidí vedle Evy Burešové také Michaelu Pecháčkovou, Davida Gránského, Pavlu Tomicovou, Štěpána Benoniho, Boba Klepla, Vandu Hybnerovou, Terezu Brodskou, Vojtěcha Vovesného, Dušana Sitka, Šimona Bilinu a další. Seriál režíroval Libor Kodad.

Prima také na začátku roku uvede novou reality show Dream Team - Mistři dílny. Poprvé se představí v pondělí 10. ledna 2022.

Slunečná patří k nejsledovanějším pořadům TV Prima, který vytlačil i dlouholetou stálici, Ordinaci v růžové zahradě 2. Letos na podzim (září až prosinec 2021) ji v průměru podle dat ATO Nielsen-Admosphere sleduje téměř 1,2 mil. diváků starších 15 let. 

-mav-