Štěpán Burda je digitálním ředitelem Burda International CZ

pondělí, 6. prosince 2021, 15:00 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Štěpán Burda, který naposledy zastával post technického ředitele a ředitele produktu ve společnosti Economia, se stal novým digitálním ředitelem Burda International CZ.

Štěpán Burda, zdroj: LinkedIn profil Štěpána Burdy

Štěpán Burda, zdroj: LinkedIn profil Štěpána Burdy

Na pozici ředitele digitálního oddělení (CDO) mediálního domu Burda International CZ (BI CZ) nastoupí od ledna 2022 Štěpán Burda, který dříve působil na pozici Technického ředitele a Ředitele produktu ve společnosti Economia

Štěpán Burda bude pověřen řízením všech stávajících i plánovaných digitálních a online aktivit portfolia Burda International. Bude odpovědný za strategický, technický i obsahový rozvoj nově vyvíjených digitálních produktů i za stávající digitální portfolio s důrazem na lifestylové značky Apetitonline.cz, Marianne.cz aElle.cz. V kompetenci Štěpána Burdy budou v organizační struktuře BI CZ týmy oddělení vývoje, field managmentu, e-commerce a také digitálního obsahu.

Štěpán Burda po několika letech v oboru telekomunikací zakotvil v médiích, nejprve jako CTO ve společnosti Centrum Holdings. Od roku 2014 působil ve společnosti mediálního domu Economia na pozici Technického ředitele a Ředitele produktu.

Pozici digitálního ředitele Burda International CZ dosud zastával Erik Luhový, který do Burdy přišel před rokem ze společnosti Sephora.

-mav-