Atmedia nabízí speciální partnerství ZOH na Eurosport 1

středa, 19. ledna 2022, 11:55 Aktuality, TV, Reklama MediaGuru

Mediální zastupitelství Atmedia nabízí zadavatelům televizní reklamy speciální partnerství Zimních olympijských her v Pekingu 2022 na Eurosport 1.

Zdroj: Eurosport

Zdroj: Eurosport

Mediální zastupitelství tematických televizních stanic Atmedia nabízí zadavatelům televizní reklamy speciální partnerství Zimních olympijských her v Pekingu 2022 na Eurosport 1. Stejně jako v loňském roce tak společnost v průběhu olympijských her vyčlení televizní stanici Eurosport 1 z obchodních balíčků atmax, atadults a atchoice a nabídne inzerentům exkluzivně několik reklamních formátů – od sponzorských vzkazů přes reklamní spoty s garantovanou pozicí po standardní televizní spoty.

„Olympiáda patří k nejsledovanějším sportovním eventům na Eurosport 1 a současně k největším sportovním značkám světa. Z těchto důvodů nabízíme klientům reklamní prostor v průběhu olympijských her za vyšší cenu,“ uvedla managing directorka Atmedia Michaela Suráková (roz. Vasilová).

Vzhledem k výraznému časovému posunu Atmedia také výjimečně otevírá reklamní prostor na televizní stanici Eurosport 1 v nočních hodinách.

Zimní olympijské hry se konají v Pekingu od 4. do 20. února a televizní stanice Eurosport 1 v jejich průběhu nabídne televizním divákům 200 hodin přímých přenosů, jež budou vysílány od jedné hodiny v noci do půl páté odpoledne. V odpoledních a večerních časech je nahradí sestřihy nejlepších sportovních okamžiků z daného dne. Ze všech sportovních disciplín věnuje Eurosport 1 speciální pozornost především alpskému lyžování, biatlonu, běhu na lyžích, skocích na lyžích, lednímu hokeji a krasobruslení.

-mav-