Seznam.cz otevře na jaře svou pobočku v Bratislavě

úterý, 22. února 2022, 10:00 Aktuality, Internet & Mobil, Slovensko MediaGuru

Svou desátou pobočku otevře letos internetová společnost Seznam.cz v Bratislavě. Zaměstná v ní lidi na vývojových a programátorských pozicích.

Zdroj: MediaGuru.cz

Zdroj: MediaGuru.cz

Společnost Seznam.cz otevře na jaře letošního roku svou desátou pobočku. Nacházet se bude v Bratislavě a pracovat v ní mají primárně zaměstnanci, kteří nastoupí na otevřené vývojové a programátorské pracovní pozice.

„Pro naše služby neustále hledáme odborníky napříč všemi obory. Zejména o seniorní vývojářské pozice je na tuzemském trhu velký zájem, proto jsme se rozhodli dát příležitost i zájemcům ze Slovenska. Vzhledem k tomu, že u sousedů máme v nabídce necelé dvě desítky pozic, dává nám smysl otevřít v Bratislavě samostatnou pobočku, aby se lidé nemuseli za prací stěhovat,“ vysvětluje Igor Kalaš, Business Development Director Seznam.cz.

Možnost pracovat pro Seznam.cz budou mít na Slovensku i zájemci z jiných měst: „Například v Žilině plánujeme v případě potřeby pronajmutí co-workingových pracovních míst. Stejnou cestou se můžeme vydat v podstatě v jakémkoli slovenském městě, pokud to bude s ohledem na poptávku dávat smysl,“ dodává Kalaš.

Seznam.cz má své pobočky nejen v Praze a Brně, ale i v Ostravě, Olomouci, Zlíně, Plzni, Českých Budějovicích, Liberci a Hradci Králové. Provozuje vlastní datové centrum Kokura v pražských Horních Počernicích a nové s názvem Nagoja staví v Benátkách nad Jizerou.

-mav-