TV Nova začala natáčet romantický seriál O mě se neboj

neděle, 20. února 2022, 14:20 TV MediaGuru

Hlavní roli v nově připravovaném seriálu televize Nova ztvární Veronika Arichteva.

O mě se neboj, zdroj: TV Nova

O mě se neboj, zdroj: TV Nova

Společnost Dramedy Productions začala pro televizi Nova produkovat nový romantický komediální seriál O mě se neboj. Natáčení začalo na přelomu ledna a února, režisérem seriálu je Biser A. Arichtev. Ten se podílel například na minisérii Guru (Voyo) nebo na seriálu Vyprávěj (Česká televize). Seriálová novinka TV Nova rozehrává příběh rozvádějící se matky dvou dětí (Veronika Arichteva) a mladého sebevědomého právníka (Václav Matějovský).

„O mě se neboj je romantická komedie založená na střetu dvou rozdílných světů a povah mladé mámy v nesnázích a sebevědomého úspěšného právníka, který díky své lehkomyslnosti projede jedno z jejích rozvodových stání,” říká režisér Biser A. Arichtev.

„Divákům televize Nova nabídneme tentokrát odlehčenější formát, než má naše poslední minisérie Guru, a věříme, že je neméně tak zaujme. Láska a vztahy jsou nevyčerpatelné téma. Seriál pohladí a zahřeje velmi příjemnou, trochu romantickou atmosférou, ale pobaví i humorem. O mě se neboj vypráví o věcech, které znají z každodenního života ve městě dvacátníci, třicátníci, ale i čtyřicátníci. Ať už spěchají každé ráno s dětmi do školy, do práce, nebo ještě patří mezi tzv. singles, a života si užívají trochu svobodněji,“ dodal producent Dramedy Productions Filip Bobiňski.

V hlavních rolích se objeví ve dle výše zmíněných také Veronika Lapková a Lukáš Příkazký, dále potom Jan Šťastný, Michal Isteník, Lucie Vondráčková, Roman Vojtek, Ivana Jirešová, Patricie Pagáčová, Sára Rychlíková, Martin Sobotka, Michal Kocourek a další.

„Věřím, že s námětem a zkušeným tvůrčím týmem, který O mě se neboj připravuje, se můžeme těšit na divácky vděčné dílo s potenciálem oslovit i diváky, kteří se romantickým seriálům programově vyhýbají,“ říká kreativní producent TV Nova Michael Bütow.

Seriál se natáčí v Praze a v Liberci. Kdy jej Nova zařadí do vysílání, zatím neuvedla. 

Jde tak o další z nově připravovaných seriálů televize Nova. Na konci ledna informovala, že začala natáčet kriminální seriál Mimořádné intelektové nadání s Tatianou Dykovou v hlavní roli inteligentní uklízečky, která se stane součástí vyšetřovacího týmu. 

-mav-