Allegro se otevírá zákazníkům z celé EU, nakoupí zde i Češi

středa, 23. března 2022, 06:35 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

E-commerce platforma Allegro je nově dostupná zákazníkům a obchodníkům z celé EU. Umožní vyhledávat a nakupovat zboží v anglickém jazyce a platit jej v eurech.

Allegro sdružuje více než 250 mil. nabídek zboží od 135 tisíc obchodníků, zdroj: Allegro

Allegro sdružuje více než 250 mil. nabídek zboží od 135 tisíc obchodníků, zdroj: Allegro

Allegro, jedna z deseti největších e-commerce platforem na světě, je nově dostupná zákazníkům a obchodníkům z celé EU. Na nové doméně Allegro.com nabízí přístup k nabídce zboží a s dodáním během 2-3 dnů, a to napříč celou Evropskou unií. V rámci svých mezinárodní služeb umožní skupina zákazníkům vyhledávat a nakupovat zboží na Allegru v anglickém jazyce a platit jej v eurech. Zároveň Allegro prostřednictvím svých partnerů zajistí mezinárodní dodání zboží i platby.

„Umožnit přístup k milionům nabídek na platformě Allegro zákazníkům a obchodníkům z celé Unie je součástí našich evropských plánů, které zahrnují také plánovanou integraci se skupinou Mall Group, působící ve střední a východní Evropě,“ říká Francois Nuyts, generální ředitel společnosti Allegro.

Všechny nabídky budou přeloženy do anglického jazyka a zboží poté firma dopraví do jednotlivých zemí. 

Allegro sdružuje více než 250 mil. nabídek zboží od 135 tisíc obchodníků a je online nákupní platformou pro 13,5 mil. aktivních nakupujících. Nově zpřístupní více než 60 mil. mezinárodních nabídek. 

Allegro kupuje české e-shopy Mall Group a kurýra WeDo

pátek 5. listopadu 2021

-zue-