Bezrealitky chystá letos nové služby a redesign

úterý, 15. března 2022, 07:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Digitální služba Bezrealitky se letos chystá na redesign a plánuje vznik nových služeb, například nové modely financování.

Bezrealitky letos představí novou komunikační strategii, webové stránky i nové služby, zdroj: EHS/Bezrealitky

Bezrealitky letos představí novou komunikační strategii, webové stránky i nové služby, zdroj: EHS/Bezrealitky

Česká digitální realitní služba Bezrealitky plánuje letos zásadní posun a chystá se na redesign, představí novou komunikační strategii a webové stránky. Na změny potřeb běžných Čechů vyplývající z aktuální situace na realitním trhu bude portál reagovat vznikem nových služeb. Plánuje také posílit a restrukturalizovat interní tým. V rámci celé skupiny European Housing Services se pak chtějí Bezrealitky stát garantem know-how digitalizace realitního trhu. Začátek roku a jaro je především pro realitní trh pronájmů hlavní sezónou.

„Tak jako každá realitní služba se budeme muset vyrovnat s předpokládanými propady v prodejích. Musíme být připraveni na to, že drahé hypotéky mohou přivést celou generaci zájemců do nájmů, a dát jim co nejlepší službu pro jejich zajištění. V případě prodejů pak chceme přijít s novými modely financování, které by se na trhu mohly stát standardem,“ říká Hendrik Meyer, CEO Bezrealitky.

Měsíčně portál Bezrealitky navštíví více než půl milionu zájemců o bydlení a každý měsíc se jeho prostřednictvím prodá zhruba 800 a pronajme kolem 4000 nemovitostí. V roce 2021 se přes Bezrealitky pronajalo 44 008 nemovitostí z celého Česka a prodalo skoro 5500 nemovitostí v celkové hodnotě takřka 32 mld. Kč. Nájemci službu využívali především v Praze, která se na celkové nabídce podílela 2/3.

Bezrealitky: Pandemie urychlila náš repositioning

čtvrtek 30. září 2021

-zue-