Cestovní portál Trevor startuje reklamní kampaň

čtvrtek, 17. března 2022, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Portál s nabídkou ubytování a zajímavostí v Česku Trevor se představuje novou kampaní.

Ukázka venkovní reklamy, zdroj: Trevor

Ukázka venkovní reklamy, zdroj: Trevor

Trevor, portál nabízející ubytování a zajímavá místa v České republice, odstartoval v březnu reklamní kampaň. Jejím cílem je představit novou značku na trhu a zároveň odkomunikovat přednosti služby. 

Kampaň, jejímž hlavním sloganem je „Navštívili jsme pro Vás ta nejhezčí místa v Česku“, poběží až do června v outdooru a na internetu. Venkovní reklama bude k vidění na CLV a billboardech, zejména na výjezdech a příjezdech do Prahy, v Brně a Plzni.

„Všechny inzerované objekty navštívíme a přesvědčíme se o jejich kvalitě i o tom, co se dá v místě zažít nebo ochutnat. Součástí prezentace míst jsou krátká videa,“ říká Dina Parfenovich, spoluzakladatelka Trevoru, s tím, že kampaň vznikla in-house ve spolupráci se studiem Kiduo.

V současnosti nabízí Trevor téměř 500 míst, o kterých poskytuje nejen informace a doporučení, ale umožňuje i možnost objednání pobytu. Poskytovatele ubytování napojí na rezervační systém, přičemž komunikuje se systémy Previo, D-edge, Bookolo, Yeldplanet a dalšími. Pokud poskytovatel rezervační systém nemá, probíhá rezervace prostřednictvím automatizované poptávky. Zároveň je portál propojen s online kalendářem ubytovatele nebo mu zdarma poskytuje vlastní kalendář. V něm si uživatel může nastavit volné termíny, sezónní ceny, počty lůžek a podobně. Do kalendáře se propisují i informace z kalendáře Bookingu, Airbnb, e-chalup a dalších portálů.

-stk-