Dm drogerie přichází s novým konceptem prodejen

pondělí, 14. března 2022, 11:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Dm drogerie uvádí nový koncept prodejen. Rozděluje plochu na pomyslné čtvrti a zákazníci tak do budoucna najdou produkty ve všech prodejnách na stejných místech.

Nový koncept je zatím k vidění například v na prodejně v Praze-Ládví, zdroj: dm drogerie

Nový koncept je zatím k vidění například v na prodejně v Praze-Ládví, zdroj: dm drogerie

Řetězec dm drogerie začíná s proměnou interiérů svých prodejen. Nově bude prodejní plocha rozvržena do čtyř pomyslných čtvrtí, které od sebe oddělují skupiny výrobků, jako jsou krása a životní styl, potřeby pro domácnost, péče o dítě a péče o zdraví. Cílem je usnadnit zákazníkům nákup a orientaci v prodejně.

První prodejnu v novém konceptu otevřeli v prosinci loňského roku v Praze-Ládví, ta je ovšem zatím mezistupněm mezi tradičním rozvržením prodejen a inovativním rozdělením prodejny do pomyslných čtvrtí. Začátkem března pak byla otevřena modernizovaná prodejnu v obchodním centru Laso Ostrava, která je již plně v novém konceptu.

„Plány na podobu těchto prodejen se vytváří v rámci mezinárodní spolupráce, národně je pak centrální správa společnosti dm v Českých Budějovicích uzpůsobuje pro místní trh a českého zákazníka,“ říká Jiří Peroutka, manažer komunikace dm.

Nový koncept bude v budoucnu platit pro všechny prodejny dm. V každé z nich pak budou produkty umístěny na stejných místech.

Dm do kampaně zapojí mural art i limitovanou edici

úterý 15. února 2022

-zue-