mBank v nové kampani půjčuje mimozemšťanovi

středa, 23. března 2022, 06:40 Aktuality, Reklama, Marketing MediaGuru

mBank v nové kampani představuje svou mPůjčku – férovou půjčku s úrokem od 2,99 % pro všechny. Hlavního hrdinu tentokrát doplňuje postava mimozemšťana.

Zdroj: Loosers/MBank

Zdroj: Loosers/MBank

V aktuální kampani představuje mBank svou mPůjčku – férovou půjčku s úrokem od 2,99 % pro všechny. Hlavního hrdinu spotů banky tentokrát doplňuje postava mimozemšťana.

„Lidé si stále myslí, že nejlepší půjčku jim nabídne jen jejich banka. Tento mýtus chceme v nové kampani vyvrátit. Půjčka od mBank je stejně výhodná pro naše klienty i klienty jiných bank. To, že je mPůjčka opravdu pro všechny, jsme se rozhodli tentokrát v příběhu ukázat trochu s nadsázkou. Novou postavou kampaně se tak stává mimozemšťan,” říká ke kampani Kateřina Šimberská, Marketing Communication Supervisor mBank CZ/SK.

O kreativní řešení se postarala agentura Loosers, o animaci zlínští Bare Bear Production. Kampaň je k vidění až do konce dubna v televizi i online. S postavou mimozemšťana se teď také budou nějakou dobu setkávat zaměstnanci mBank v interní komunikaci.

Nový spot mBank s mimožemšťanem

mBank letos slaví 15 let na českém trhu. Byla první bankou na trhu, která přinesla možnost online spravovat své finance, přinesla řadu technologií a hlavně služby bez poplatku a bez podmínek. Loosers pro mBank pracují čtvrtým rokem. Aktuální spot je již osmým, který v agentuře pro banku vznikl.

mBank uvádí nový koncept, podpoří mKartu Svět

pátek 22. února 2019

-zue-