Rohlik zastřešuje vybrané privátky označením „Yes Mania“

pondělí, 14. března 2022, 07:20 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Rohlik Group přichází s novým označením „Yes Mania“ pro privátní značky. Chce tak zavést vlastní standard.

Rohlik Group představuje nové označení „Yes Mania”, zdroj: Rohlik Group.

Rohlik Group představuje nové označení „Yes Mania”, zdroj: Rohlik Group.

Rohlik Group představuje nové označení Yes Mania” pro své privátní značky, které prodává napříč zeměmi, kde působí. Chce tak vytvořit vlastní standard a označit sortiment více než 450 produktů nabízejících „vysokou kvalitu za přijatelnou cenu“. 

„Dokonce i dnes si lidé stále neuvědomují, že za dobré jídlo mohou platit méně. A protože máme v centru naší pozornosti vždy zákazníka, vytvořili jsme právě pro ně označení Yes Mania. Pod ním mohou nakupovat produkty značek, které tento standard splňují. Kvalitní a přitom jedinečné značky za skvělé ceny nám umožňují zvýšit loajalitu zákazníků a být dalším důvodem, proč se stát naším zákazníkem a stále se vracet,“ vysvětluje Jakub Petřina, Group Marketing Officer Rohlik Group. 

S označením Yes Mania bude Rohlik prodávat mléčné výrobky Miil, sladkovodní ryby a mořské plody Fjoru, zpracované maso Dacello, snacky, konvenience a pomazánky Pappudio či papírové hygienické prostředky Moddia. 

Moddia klade důraz na udržitelnost a všechny její výrobky jsou certifikovány FSC, pocházejí tedy z odpovědně obhospodařovaných lesů či využívají tiskařské barvy bez minerálních olejů, některé produkty jsou vyrobené z eko-směsi, ze 100 % recyklovatelných materiálů nebo 100% TCF (zcela bez chlóru). Pod značkou Dacello prodává Rohlik balenou šunku, salámy, klobásy nebo slaninu. Značka Pappudio nabízí sušenky, dezerty, chlebíčky, nakrájené ovoce či pomazánky typu hummus a jiné.

-stk-