Rohlík zavádí privátní značku kávy Ubomi

středa, 16. března 2022, 07:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

Rohlík uvádí novou privátní značku kávy Ubomi. Nabídne i doma kompostovatelné kávové kapsle.

Privátní značka kávy Ubomi od Rohlíku, zdroj: Rohlík

Privátní značka kávy Ubomi od Rohlíku, zdroj: Rohlík

Online supermarket Rohlík rozšiřuje své portfolio privátních značek. Přidává vlastní značku kávy Ubomi s doma kompostovatelnými kávovými kapslemi, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Tato nová řada byla vyvinuta v reakci na poptávku zákazníků po udržitelnějších produktech.

Slovo Ubomi má ztělesňovat život a design obalu s kmenovými maskami připomínat původ kávy. Na výběr bude variace kávových zrn z Brazílie, Etiopie, Kolumbie a dalších regionů.

Kapsle jsou vyrobeny z přírodního materiálu získaného ze 100% přírodní celulózy a rostlinných olejů. Pocházejí od Capsul-in-Pro a jde vůbec o první kapsle na trhu, které mají certifikaci TUV OK Home Compost umožňující kompostování přímo doma. 

„Naši zákazníci mohou tyto kapsle přidat do svého zahradního kompostu bez obav z negativního dopadu. Důležité je, že káva v našich kapslích Ubomi má certifikaci Rainforest Alliance. Koupí tohoto produktu tak zákazníci pomáhají podporovat ekologicky šetrné a férové ​​zemědělství,“ komentuje Petr Chvojka, Rohlik Group Head of Private label. 

Káva Ubomi se zařadí k již stávajícím privátním značkám Rohlíku, jako jsou mléčné výrobky Miil, sladkovodní ryby a mořské plody Fjoru,zpracované maso Dacello, snacky, konvenience a pomazánky Pappudio či papírové hygienické prostředky Moddia. Ty nyní zastřešuje jednotné označení Yes Mania, s níž chce Rohlík vytvořit vlastní standard. 

Rohlik zastřešuje vybrané privátky označením „Yes Mania“

pondělí 14. března 2022

-stk-