Ambasadory náborové kampaně Modré pyramidy jsou poradci

čtvrtek, 28. dubna 2022, 18:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Modrá pyramida připravila novou náborovou kampaň a k oslovení vhodných adeptů na volná pracovní místa přizvala i své vlastní finanční poradce.

Z kampaně Modré pyramidy, zdroj: Modrá pyramida

Z kampaně Modré pyramidy, zdroj: Modrá pyramida

Modrá pyramida připravila novou náborovou kampaň a k oslovení vhodných adeptů na volná pracovní místa přizvala i své vlastní finanční poradce. V průběhu letošního roku tak společnost především na sociálních sítích postupně představí jednotlivé vizuály a tváře kampaně. Za nápadem i strategií komunikačního konceptu stojí contentová agentura Fuse ze skupiny Omnicom Media Group, kreativní a produkční část kampaně realizovala Modrá pyramida in-house.

Novou náborovou kampaň odstartovala Modrá pyramida začátkem dubna a v aktuální fázi je k vidění na sociálních sítích Facebook a Instagram. Tvářemi dvou z dosud představených vizuálů jsou i dva poradci společnosti. „Koncept spojení značek a jejich služeb či produktů přímo s těmi, kteří je zákazníkům reálně opravdu nabízí, nejčastěji tedy se zaměstnanci, se nám v kampaních už několikrát osvědčil. Je ideální formou, jak vztah mezi značkou a jejími klienty co nejpřirozeněji posílit a personifikovat. Jsme přesvědčeni, že bude fungovat i v případě náborové kampaně, kdy značku, jako tváře či ambasadoři, reprezentují ti, se kterými pak noví kolegové nakonec budou třeba spolupracovat. Jsme rádi, že náš nápad klienta oslovil a strategie kampaně je na něm postavena,“ říká Radim Vlček z Fuse, který za kampaň pro Modrou pyramidu zodpovídá.

Pro dva z aktuálních vizuálů kampaně si Modrá pyramida z řad vlastních poradců vybrala rodinné bankéře – Hanu Šlampovou a Michala Holcmana. „Není lepší reklama než osobní doporučení. To, že se do náborové kampaně rozhodli zapojit i naši vlastní poradci vnímáme jako důkaz, že společnosti, pro kterou pracují důvěřují. Ochota podpořit tento postoj i veřejně to ještě umocňuje. Věříme, že pro nové adepty na práci v Modré může právě to být tím nejlepším potvrzením, že jsme spolehlivým partnerem, který naplní očekávání a přispěje jejich rozvoji. A společně pak dál budeme pomáhat lidem k pohodovému bydlení,“ doplňuje Ondřej Suchý, manažer marketingu Modré pyramidy.

Aktuální náborová komunikace Modré pyramidy je soustředěná především na sociálních sítích, plánované jsou také PR aktivity. V průběhu roku 2022 kampaň postupně představí i další tváře.

-mav-