Kaufland vstupuje do esportu, spojuje se s týmem Sinners

čtvrtek, 21. dubna 2022, 07:25 Aktuality, Retail MediaGuru

Kaufland vstupuje do světa esportu a spojuje se s profesionálními hráči z libereckého týmu Sinners.

Zdroj: Kaufland

Zdroj: Kaufland

Obchodní řetězec Kaufland vstupuje do světa esportu a spojuje se s profesionálními hráči z libereckého týmu Sinners. Za rozhodnutím Kauflandu je snaha zacílit na novou skupinu mladých zákazníků, skupinu hráčů počítačových her v České republice. Esportový tým Sinners má profesionální hráče v několika elektronických sportech: League of Legends, CS:GO, FIFA, Rocket League či Trackmania.

„Partnerství mezi Sinners a Kauflandem přináší novou formu spolupráce, kdy se naše společnost připojuje ke světu esportu. Chceme tím rozšířit naši cílovou skupinu o nové mladé zákazníky, a závazek Kauflandu ke zdravým a čerstvým stravovacím návykům přenést i do online prostředí. Našimi produkty zdravé výživy chceme podpořit hráče k lepším výkonům a dobré kondici“, vysvětluje Pavel Kulfánek, vedoucí oddělení CRM společnosti Kaufland ČR.

Partnerství Sinners a Kauflandu má mít ale i hlubší význam než jen přiblížení se mladé generaci, která fandí elektronickým sportům. Obě strany kladou velký důraz na výživu a správné stravování.

Kaufland a Sinners oznámily partnerství pomocí VIP eventu „Sinners Shoppers Party“, který bylo možné sledovat živě na Twitch streamu, za účasti ostatních partnerů Sinners a influencerů, včetně největšího českého Twitch streamera Agraela. Obyvatelé Liberce mohli ve čtvrtek 14.4. spatřit více než sto létajících dronů, které se ve vzduchu formovaly do zářících obrazců spojených s esportovým týmem i obchodním řetězcem.

Výzkum: Pětina české populace hraje či sleduje esport

pátek 25. března 2022

-zue-