Unit Process Development Dentsu vede Šárka Štěpánová

čtvrtek, 5. května 2022, 12:00 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Dentsu sjednocuje procesy a projekty napříč skupinou, oddělení vede Šárka Štěpánová.

Šárka Štěpánová, zdroj: Dentsu

Šárka Štěpánová, zdroj: Dentsu

Komunikační skupina Dentsu se po sjednocených týmech strategie, PR a nového byznysu rozhodla vytvořit nové oddělení Unit Process Developmentu, které bude rovněž fungovat napříč celou skupinou. Řízení projektů a rozvoj strategických příležitostí s novými i stávajícími klienty nově řídí Šárka Štěpánová. Ta měla donedávna na starosti oddělení strategie v Media Service Line, které se sloučilo s kreativní částí a zastřešuje ho Tomáš Mrkvička. 

Šárka Štěpánová bude mít jako New Unit Process Director za cíl propojit projekty a postupy napříč odděleními, brandy i zeměmi podle potřeb jednotlivých klientů. Zároveň bude řídit implementaci globálního plánu Unit Process Developmentu s cílem dosáhnout obchodních úspěchů a bude podporovat a zavádět nejmodernější digitální řešení pro rychlý a agilní vývoj procesů.

„Šárka vyniká skvělým analytickým myšlením a má spoustu zkušeností s projekty v Maďarsku, Rumunsku nebo Polsku, proto byla na tuto pozici jasným kandidátem,“ komentuje vznik nového oddělení Petr Chajda, CEO Dentsu CZ, SK a HU. Úkolem Štěpánové bude nyní sestavit tým, který v návaznosti na loňskou restrukturalizaci vytvoří co nejlepší podmínky na propojení Dentsu projektového portfolia napříč všemi brandy i trhy. 

Šárka Štěpánová působí v Dentsu od roku 2016, kdy nastoupila na pozici ředitelky již zaniklé agentury Vizeum. Předchozí zkušenosti nasbírala v mediální agentuře MEC, kde řídila oddělení Analysis and Insight. Kromě agentur pracovala dříve jak na straně klientské – tři roky působila ve společnosti Kraft Foods a dva roky v Douwe Egberts –, tak na poli výzkumných agentur, kdy pracovala tři roky ve společnosti TNS Aisa.

-stk-