Arval si na digitální marketing vybírá Publicis Groupe

čtvrtek, 23. června 2022, 06:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Správu digitálních aktivit leasingové společnosti Arval zajistí Publicis Groupe.

Zdroj: Arval

Zdroj: Arval

Leasingová společnost Arval si ve výběrovém řízení na správu digitálních aktivit vybrala komunikační skupinu Publicis Groupe. Pro poskytovatele operativního leasingu, který je součástí BNP Paribas, zajistí komplexní marketingové služby zaměřené na podporu prodeje nových vozů. 

„Na základě průzkumu trhu jsme identifikovali nutnost navýšení nejen povědomí o značce, ale také produktu. Rozhodli jsme se tedy jít novým směrem s novou agenturou. S Publicis Groupe jsme našli jednotný pohled na danou problematiku, následně jsme si sjednotili strategii, ke které nyní podnikáme první společné kroky. V nadcházejícím období se těšíme na výsledky naší spolupráce,“ komentuje Marek Šebest, Head of Development and Marketing, Arval. 

„V Česku není operativní leasing stále tak populární jako v zahraničí. Pořád tady přetrvává přesvědčení, že všechno musíme vlastnit, a to platí jak pro byty, tak pro auta. Proto pro nás bude strategickou výzvou tento názor změnit a přesvědčit spotřebitele, že operativní leasing pro ně může být tím správným řešením,“ přibližuje Adam Hrivňák, Strategic Planner, Publicis Groupe. 

-stk-