TV Nova v létě zařadí i show 2 na 1, vrátí seriál Šéfka

pátek, 17. června 2022, 07:00 TV MediaGuru

Reprízy detektivních seriálů, původní seriál Šéfka nebo novou zábavnou show 2 na 1 odvysílá o letošních prázdninách TV Nova.

2 na 1, zdroj: TV Nova

2 na 1, zdroj: TV Nova

Televize Nova zařadí do svého letošního letního vysílání zábavnou show 2 na 1, ve které moderátoři Aleš Háma a Ondřej Sokol staví před zpěváka Vojtěcha Dyka různé úkoly a výzvy. Poprvé se ve vysílání objeví v sobotu 2. července ve 20:20 a obsadí tak sobotní hlavní vysílací čas.

Od pondělí 11. července na Nova Fun – a o týden dříve na Voyo – každý všední den ve 21:40 startuje nový formát hrané reality show Praha – den & noc. Všichni účastníci jsou neherci a vše, co diváci uvidí, se odehrává v reálném prostředí Prahy podle zjednodušeného, schematického scénáře, který nastiňuje jen základní dějové linky. Konkrétní dialogy a interakce jsou již výhradně na samotných aktérech. Všechny epizody budou předplatitelům Voyo dostupné vždy s týdenním předstihem.

Úterní večery na Nově budou patřit desetidílné kriminální sérii Šéfka, jež kromě osobních příběhů hlavních postav divákům nabídne i deset uzavřených případů. Nova tak seriál do vysílání vrací, letos v březnu ho po třech odvysílaných dílech z vysílání stáhla

Vedle Šéfky se objeví i reprízy detektivních seriálů Specialisté, Policie Modrava a Kriminálka Anděl. Nova letos také zreprízuje seriál Malý pitaval z velkého města.

Podvečery budou patřit reprízám vědomostní soutěže Na lovu a seriálu Hospoda. Na obrazovky se vrátí i původní český sitcom Comeback.

Z českých filmů se ve vysílání TV Nova a Nova Cinema objeví např. komedie Věčně tvá nevěrná s Lenkou Vlasákovou, Vilmou Cibulkovou a Sašou Rašilovem v hlavních rolích nebo Ubal a zmiz s Matoušem Rumlem a Jankem Gregorem v rolích kamarádů pěstujících marihuanu. Ze zahraničních snímků to budou např. John Wick 3, Dívka ve vlaku, Batman začíná, Aquaman, Sex ve městě nebo Policejní akademie.

​Podrobný přehled letního programového schématu stanic skupiny Nova si můžete prohlédnout v materiálu níže.

ČT nasadí v létě české filmy, pohádky a seriály včetně Chalupářů

čtvrtek 16. června 2022

Nova využije seriály ČT, v létě zařadí Malého pitavala i Sanitku

úterý 14. června 2022

-mav-