Mobilfox představuje novou identitu, mění komunikaci

úterý, 2. srpna 2022, 12:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Maďarská značka nárazuvzdorných krytů Mobillfox představila novou firemní identitu. Komunikaci staví na „odvaze stát si za svým“.

Zdroj: Mobilfox

Zdroj: Mobilfox

Mobilfox, maďarská značka nárazuvzdorných krytů na mobilní telefony, přichází na trh s novou firemní identitou i rebrandingem komunikace. Nově staví na odvaze a zdravém sebevědomí. 

„Tyto dvě hodnoty prostupují životem Mobilfoxu od jeho založení, ale nyní se více odrazí také v korporátní identitě. Nová image a komunikace značky povzbuzuje mladé lidi k tomu, aby byli odvážní, stáli si za svým a nestyděli se vyjádřit,“ vysvětluje Kevin Diller, který založil Mobilfox ve svých 16 letech. Značka zároveň vyzývá lidi, aby ukázali svůj vlastní styl pomocí personalizovaných krytů.

Mobilfox, jež vznikla před šesti lety, se z Maďarska rozšířila nejprve do České republiky a Slovenska, kde má dnes více než milion zákazníků. Nyní je značka přítomna na 16 evropských trzích, jen letos expandovala do šesti zemí – Litvy, Lotyšska, Estonska, Německa, Španělska a Portugalska. 

Na všechny trhy uvádí také novou řadu produktů, včetně produktu Full-Shock 3.0, jenž garantuje odolnost proti nárazu ze vzdálenosti až 3,5 půl metru a jehož vnitřní strana zadního krytu je opatřena vzorem mikroteček pro vyšší odolnost a příjemnější uchopení.

Součástí změn je také nový globální profil na Instagramu a renovovaný web.

-stk-