Premier Sport se díky dohodě s TV Nova rozšíří o zahraniční fotbal

čtvrtek, 4. srpna 2022, 12:25 Aktuality, TV MediaGuru

Stanice Premier Sport 1 a Premier Sport 2 se díky dohodě s TV Nova rozšíří o zahraniční fotbalové ligy.

Zdroj: O2 TV

Zdroj: O2 TV

V programu stanic Premier Sport 1 a Premier Sport 2, které jsou dostupné v O2 TV, se nově objeví německá Bundesliga, španělská La Liga nebo italská Serie A. Stanice také zařadí i přenosy z Ligy mistrů UEFA. Fotbalový zahraniční obsah tak doplní nabídku kanálů Premier Sport, která zahrnuje například turnaje UFC, NFL, basketbalovou Euroligu či baseballovou MLB. Stanice O2 TV Sport rovněž získala exkluzivní práva na dvojzápas pražské Slavie s Panathinaikosem ve 3. předkole Evropské konferenční ligy UEFA a také na odvetu Viktorie Plzeň ve 3. předkole Ligy mistrů UEFA.

Na rozšíření obsahu stanic Premier Sport 1 a Premier Sport 2 se společnost O2 dohodla s TV Nova, která daná sportovní práva získala od společnosti Saran Media Group.

O2 TV ve čtvrtek informovala, že evropské fotbalové ligy se v O2 TV dočkají významného rozšíření. Vedle stanic Nova Sport 3 a Nova Sport 4, které z přenosy uvedených zahraničních fotbalových soutěží vysílají, přinesou přímé přenosy z Bundesligy, Serie A, La Ligy právě také kanály Premier Sport 1 a Premier Sport 2

„V každém kole najdeme řadu kvalitních zápasů, které fanoušci dosud nemohli sledovat. Teď se to změní, na zákazníky O2 TV čekají minimálně další dvě stovky přímých přenosů, které vhodně doplní hokejovou extraligu, tenisový okruh WTA, to nejlepší z bojových sportů nebo kompletní Fortuna:Ligu, jež bude v dalších sezonách výhradně na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal," uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.

O tom, zda se v nabídce O2 TV objeví i anglická nejvyšší fotbalová soutěž Premier League, kterou od letošní sezóny přináší stanice Canal+ Sport, se stále jedná.

Stanice Premier Sport 1 i Premier Sport 2 jsou součástí tarifů O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá, O2 TV Business i předplaceného tarifu Sport Plus. Posledně jmenovaný lze do konce srpna aktivovat za výhodnější cenu.

-mav-