Bauhaus na podzim opět sází na Vojtěcha Kotka

úterý, 6. září 2022, 06:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

V podzimní kampani Bauhaus rozvíjí svůj koncept „Nešikovný manžel“ s Vojtou Kotkem.

Klíčový vizuál k podzimní kampani Bauhausu, zdroj: Bauhaus

Klíčový vizuál k podzimní kampani Bauhausu, zdroj: Bauhaus

Společnost Bauhaus navazuje na svou jarní kampaň s názvem „Nešikovný manžel“ a spouští podzimní část. V hlavní roli se opět objeví Vojta Kotek, který se kromě ztvárnění ústřední postavy ujal i režie. 

„Jarní kampaň zaznamenala u diváků úspěch a věříme, že podzimní kampaň bude neméně úspěšná, budeme pokračovat s konceptem nešikovného manžela, diváci se dočkají nových scének. Důraz klademe na klíčové sdělení – v odborných centrech Bauhaus najdou zákazníci vše potřebné pro dílnu, dům a zahradu, a to včetně odborného poradenství, bez kterého se to, jak bude patrné ve spotech, občas neobejde,“ říká Jindřich Hovorka, vedoucí marketingu společnosti Bauhaus.

Ve spotech vystupuje vedle Vojty Kotka v roli nepraktického manžela i herečka Eliška Jansová z divadla F. X. Šaldy jako jeho trpělivá manželka. V epizodních rolích se objeví také Zdeněk Charvát z Divadla v Celetné.

Na podobě komunikace opět spolupracovaly společnosti KnowWorks a Stink Films. Za kreativními návrhy stojí Ondřej Hübl, Viktor Říha a Tomáš Vápeník z agentury Jinej Gang.

Podzimní část kampaně bude k vidění na televizních stanicích skupin Nova, Prima i ČT. Spolu s půlminutovými spoty budou vysílány také 10s remindery a 10s sponzorské vzkazy, pro online jsou připraveny i 20s a 6s verze spotů. Kampaň doplní komunikace napříč dalšími mediatypy včetně rádia, printu nebo outdooru. Probíhat bude také přímo na pobočkách Bauhausu, kde bude doplněna o instore prvky.

-stk-