„Koukej na ty slevy," zpívá v nové kampani Penny Michal David

čtvrtek, 15. září 2022, 13:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Penny spouští novou reklamní kampaň, jejímž hlavním cílem je komunikace nízkých cen. Tváří je opět Michal David.

Michal David v nové kampani Penny, zdroj: Penny

Michal David v nové kampani Penny, zdroj: Penny

Penny spouští novou reklamní kampaň, jejímž hlavním cílem je komunikace nízkých cen. Tváří kampaně je stejně jako letos na jaře Michal David. Ústřední melodii spotu tvoří hit Decibely lásky z roku 1986 v nové úpravě a s novým textem. „Koukej na ty slevy, to je pohoda," zní upravený refrén.

Novou reklamní kampaní Penny nepřímo navazuje na spot z jara letošního roku, kterým řetězec komunikoval své pětadvacáté výročí působení na českém trhu a v němž si Michal David zahrál mimo jiné role pokladního, ostrahy nebo zákazníka na prodejně. Nový 30sekundový spot Moderní diskont se natáčel v noci na 30. srpna na prodejně v Praze Uhříněvsi. „První spot s Michalem Davidem se zařadil mezi nejúspěšnější české reklamy posledních let. Jen na YouTube vidělo spot do dnešního dne více než 1,3 milionu uživatelů a inspiroval také naší konkurenci. Proto jsme se i v další komunikační kampani rozhodli využít spojení se známým českým hitmakerem,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu Penny a pokračuje: „V nové kampani chceme zákazníkům ukázat, že Penny je moderní diskont, tedy že nabízíme kvalitní produkty za nejvýhodnější ceny na trhu. Spojení s Michalem Davidem přímo vybízelo ke slovní hříčce se slovy disko a diskont,“ dodává.

Zdroj: Penny

Nová kampaň Penny je připravena pro TV, on-line a sociální média. Na sociálních sítích odstartovala ve neděli 11. září. Televizní diváci ji poprvé uvidí ve čtvrtek 15. září, a to zejména na televizních kanálech skupiny Nova, Prima a TV Barrandov.

-mav-