ČT24 začíná od neděle vysílat speciál Drahé Česko

neděle, 23. října 2022, 09:00 Aktuality, TV MediaGuru

Nový speciál Drahé Česko odvysílá ČT24 poprvé v neděli 23. října od 20:00. Přinese rady, jak zvládnout ekonomickou situaci.

Daniel Stach, zdroj: České televize

Daniel Stach, zdroj: České televize

Nový projekt zpravodajské ČT24 pod názvem „Drahé Česko, …“ nabídne formou rozhovorů, reportáží i grafiky rady, jak zvládnout ekonomickou situaci. Moderátor speciálního Infocentra jsou Daniel Stach a Vladimír Piskala, které v dalších vstupech napříč celodenním vysíláním doplní regionální redaktoři či zahraniční zpravodajové.

Projekt, do nějž se budou moci svými dotazy zapojit i diváci, odstartuje v neděli 23. října ve 20 hodin. Jako první na otázky odpoví ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka a experti jím řízeného ministerstva.

„Informací o cenách energií, změnách ve složenkách, platbách, o systému příspěvků, pomoci a vývoji ekonomiky vůbec začíná být až nepřehledně mnoho. Nový projekt ČT24 pomůže divákům se v nich zorientovat, vybere ty podstatné, srozumitelně je představí a vysvětlí. Ukážeme také cesty, jak předcházet možným problémům i jak je případně řešit,“ přibližuje projekt Drahé Česko, … výkonný ředitel ČT24 a šéfredaktor zpravodajství Petr Mrzena.

-mav-