Pavel Traub opustí po 17 letech VLM, nastoupí do Echo Media

čtvrtek, 3. listopadu 2022, 16:20 Lidé, Tisk MediaGuru

Pavel Traub se od ledna 2023 stane ředitelem digitálního obsahu a aktivit společnosti Echo Media.

Pavel Traub, zdroj: Vltava Labe Media

Pavel Traub, zdroj: Vltava Labe Media

Produktový manažer divize časopisů společnosti Vltava Labe Media (VLM) a šéfredaktor Týdeníku Květy Pavel Traub ze společnosti odejde. Od 1. ledna 2023 nastoupí do Echo Media, provozovatele serveru Echo24.cz a vydavatele Týdeníku Echo a dalších přidružených produktů. Nastoupí na pozici ředitele digitálního obsahu a aktivit. Do jeho kompetence budou spadat všechny digitální obsahové i obchodní aktivity Echo Media. Příchod Pavla Trauba potvrdil MediaGuru.cz předseda představenstva a šéfredaktor Echa Dalibor Balšínek.

Echo Media připravuje na příští rok stěhování do nových prostor na pražském Smíchově. Na novou adresu se sestěhuje nejen redakce Echo24.cz a Týdeníku Echo, ale také společnost Coolpany a rovněž i Rádio Z, které v minulém týdnu koupila SPM Media. V té má podíl hlavní akcionář Echo Media Marek Španěl. S růstem Echo Media vyvstávají i potřeby nového personálního obsazení.  

Pavel Traub opouští společnost Vltava Labe Media po 17 letech. Ještě v tehdejším Astrosatu zastával funkci publishera některých titulů a následně vedl časopisy Vlasta i Květy současně. V roce 2020 byl jmenován produktovým manažerem časopisecké divize VLM a přitom zůstal šéfredaktorem Týdeníku Květy.

-mav-

Marek Španěl, akcionář Echo Media, koupil Radio Z

úterý 25. října 2022