Vinea přináší novou limitku s příchutí moruše

čtvrtek, 17. listopadu 2022, 08:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

Vinea přichází na trh s novou limitkou své edice Kumšt moštu, tentokrát spojila hroznový mošt se šťávou z moruše černé.

Zdroj: Vinea / Kofola ČS

Zdroj: Vinea / Kofola ČS

Vinea pokračuje v podpoře lokálních vinařů, svou edici Kumšt moštu nyní rozšiřuje o limitovanou příchuť, v níž spojuje hroznový mošt se šťávou z moruše černé. 

„Vytvořili jsme nápoj ve spolupráci s lokálními vinaři. Hrozny máme ze slovenských vinohradů v Tvrdošovcích a z moravských vinic od Farmy U Tří dubů, které má více než dvacetiletou tradici. I šťáva z moruše černé má svůj původ a zpracování na Slovensku. K nápadu spojit hroznový mošt s moruší nás přivedla obec Pukanec, kde je její největší výskyt ve střední Evropě. V Pukanci se nachází i naučná stezka o moruši, kterou nás inspirativně provedl specialista na moruše, pan Stanislav Stroška,“ představuje letošní limitku senior brand manažerka značky Vinea Oľga Kubíková.

Nová limitovaná edice obsahuje 35 % ovocné složky, která je kombinací hroznového moštu a šťávy z moruše černé. Nápoj neobsahuje žádná umělá barviva, aromata, přidaný cukr ani konzervanty, je sycený a letos poprvé dostupný v plechovce o objemu 0,33 l, která nahradila loňskou degustační sadu Vinea Kumšt Moštu ve skleněných lahvích. Vinea Kumšt moštu s moruší černou je dostupná od listopadu exkluzivně na e-shopech Rohlik.cz a Albert za doporučenou prodejní cenu 34,90 Kč

-stk-