Canal+ Action odstartuje ve Skylinku koncem února

úterý, 31. ledna 2023, 15:50 TV, Aktuality MediaGuru

V nabídce satelitní a internetové televize Skylink se objeví nový kanál Canal+ Action. Naopak končí Canal+ Domo.

Ilustrační foto, zdroj: Canal+

Ilustrační foto, zdroj: Canal+

Satelitní a internetová televize Skylink připravuje pro své zákazníky stanici Canal+ Action. Jak z názvu programu vyplývá, zaměří se na akční žánry a k dispozici bude ve vysokém rozlišení obrazu. V nabídce doplní Canal+ Sport, končí naopak Canal+ Domo.

„Již na konci února se mohou zákazníci těšit na nový program z rodiny Canal+ se zaměřením na akční žánr – Canal+ Action. Diváky budou čekat filmy a seriály. Mnohé z nich budou mít v České republice a na Slovensku premiéru. Chybět nebude ani oblíbená klasika,“ láká zákazníky největší satelitní služba na trhu, která v posledních letech nabízí svým klientům i internetovou televizi.

Jak už jsme dříve informovali, stanici stejného zaměření testoval v uplynulých dnech ve své nabídce i provozovatel videotéky FilmBox+, společnost SPI International. Kanál FilmBox+ Action byl k dispozici v nabídce služby několik dní, následně byl stažen. Právě Canal+ je většinovým vlastníkem společnosti SPI International. Firma testování programu FilmBox+ Action oficiálně žádným způsobem nekomentovala.

-lukpol-