Tesco upouští od distribuce papírového letáku, rozvíjí Clubcard

úterý, 17. ledna 2023, 13:35 Aktuality, Retail MediaGuru

Strategickým cílem Tesca je pokračovat v digitalizaci služeb, letos upouští od masové distribuce papírového letáku.

Zdroj: Tesco

Zdroj: Tesco

Projekt Clubcard ceny, který Tesco spustilo v rámci svého věrnostního programu Clubcard loni v červnu, aktuálně využívají téměř dva miliony zákazníků. Věrnostní program Clubcard nabízí svým členům výhody v podobě slev a personalizovaných nabídek. Tesco v úterý uvedlo, že jeho strategickým cílem je pokračovat v digitalizaci služeb pro zákazníky a že v letošním roce upouští od masové distribuce papírového letáku.

„Chceme být co nejefektivnější a raději investovat do našich zákazníků v podobě Clubcard cen a jiných Clubcard benefitů tak, aby naši zákazníci vždy ušetřili. Rovněž tímto krokem přispíváme k plnění našeho dlouhodobého závazku být ještě šetrnější k přírodě. V průběhu ledna a února navíc každého nově registrovaného zákazníka do aplikace Clubcard odměníme kuponem na 600 Clubcard bodů, což se rovná 60 Kč, které může zákazník uplatnit již při prvním nákupu,“ říká Zuzana Grinčová, marketingová ředitelka společnosti Tesco ČR.

Digitální leták bude nadále součástí aplikace Clubcard či na webové stránce itesco.cz. Aplikaci využívá 700 tisíc zákazníků. Její součástí jsou kupony na slevy, možnost přeměnit si nasbírané body na peněžní poukázky, leták a soutěže a akce. 

-mav-