Ukrajinská stanice 1+1 vysílá v Česku v původní verzi

pondělí, 2. ledna 2023, 12:55 Aktuality, TV MediaGuru

Ukrajinská stanice 1+1 vysílá v Česku nově v původní verzi, nabízí filmy, seriály i zábavu.

Zdroj: 1+1

Zdroj: 1+1

V sobotu 24. prosince 2022 došlo k významné distribuční změně, která se týká ukrajinské stanice 1+1. Místo mezinárodní verze s označením International je nově k dispozici mimo jiné i v České republice mutace originální. Obě se zásadně programově liší.

Na Štědrý den došlo k nahrazení mezinárodní verze stanice 1+1 mutací Ukrajina. Dochází tak k programovému obohacení tohoto programu, který je v České republice k dispozici nejen v placených nabídkách, ale celoplošně také v jednom z DVB-T2 multiplexů Českých Radiokomunikací. Ve vysokém rozlišení 1080p pak mohou zájemci tuto stanici sledovat jako součást červeného tlačítka skupiny Nova pod dlaždicí TN Live.

V uplynulých dnech odvysílala stanice 1+1 Ukrajina řadu akvizičních klasických titulů. Jedná se například o filmy Sám doma, Sám doma 2: Ztracen v New Yorku, Pátý element nebo Policajt v Beverly Hills, nechyběla však ani česká pohádka Tři oříšky pro Popelku s Libuší Šafránkovou v hlavní roli. Do budoucna může v Česku dojít k návratu verze 1+1 International. Provozovatel už požádal o novou licenci.

Vysílání ukrajinské televize je k dispozici v DVB-T2 multiplexu Českých Radiokomunikací od 11. dubna 2022. Provozovatelem programu je mediální skupina 1+1.

-lukpol-