GymBeam vstupuje se značkou XBeam do e-sportu

čtvrtek, 16. února 2023, 07:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

GymBeam se chystá se svou značkou XBeam vstoupit do virtuálního sportu.

Zdroj: GymBeam

Zdroj: GymBeam

Fitness e-shop GymBeam vstupuje se svou značkou XBeam do světa virtuálního sportu. Představuje produktovou novinkou doplňků na podporu herního výkonu. Aktuálně je možné ji vyzkoušet zdarma v karlínském Fitness Hubu, a to v případě, že se zájemci projedou Prahou na herní konzoli od CZC. Akce potrvá do konce února. 

Novinka se svým složením opírá o vědecké studie. Obsahuje nootropika, látky spojované se zlepšením kognitivních funkcí, jako je paměť, myšlení a koncentrace, tedy klíčových vjemů, které dokáží rozhodnout o průběhu každého online zápasu. K tomu jsou v ní přítomny ještě vitamíny, složky pro oddálení únavy a zostření smyslů, látky jako L-threoín, Inositol a Glycin, které po vyprchání kofeinu zajistí uklidnění, regeneraci a dobrý spánek, či adaptogeny, které mohou hráčům pomoci lépe se vypořádat se stresem. 

„E-sport zažívá v posledním období velký boom, a stejně jako při jiných sportech, i při tomto dochází k poptávce po suplementech na podporu výkonnosti a zlepšení koncentrace. Dlouho jsme analyzovali trh a poptávku po produktech a značkách v tomto segmentu a rozhodli jsme se tento segment obohatit. Řadu XBeam si vyrábíme sami v unikátní receptuře ověřené studiemi,“ říká CMO společnosti Mária Cicmanová.

-stk-