Jitka Pajurková odchází z vedení komunikace McDonald’s

čtvrtek, 6. dubna 2023, 18:45 PR, Lidé MediaGuru

Po necelých třech letech opouští Jitka Pajurková pozici ředitelky PR a komunikace McDonald’s pro Českou republiku a Slovensko.

Jitka Pajurková, zdroj: O2

Jitka Pajurková, zdroj: O2

Z pozice ředitelky PR a komunikace McDonald's pro Českou republiku a Slovensko odchází po necelých třech letech Jitka Pajurková. Její nástupce zatím není znám. 

Ve vedení komunikace fast-foodového řetězce stála Pajurková od září roku 2020. Do firmy přišla z O2, kde měla čtyři roky na starosti komunikaci produktových, CSR a nadačních témat. Dříve pracovala jako vedoucí týmu externí komunikace společnosti T-Mobile, zkušenosti má i PR agentur AC&C Public Relations a CoLin. Působila také jako tajemnice České asociace festivalů. 

Projekty, na kterých se Jitka Pajurková podílela, uspěly na českých i zahraničních PR soutěžích – projekt „Svoboda není samozřejmost“získal ve spolupráci s O2 Slovensko v roce 2018 cenu Sabre Awards, projekty „České děti v kybersvětě“ či „Dražba nejdražšího burgeru na světě – NFT Maestropiece by TMBK bodovaly v tuzemské soutěži Lemur. Rovněž se věnuje vzdělávání a zvyšování povědomí o PR oboru – je členkou PR Klubu, byla českou zástupkyní v evropské porotě PR cen Sabre Awards, Lemur (Česká cena za PR) a mentorkou několika projektů v rámci aktivity Hack the Crisis.

Vystudovala ekonomii a marketing na Mendelově univerzitě v Brně.

-stk-