Billa rozšiřuje závozové oblasti svého e-shopu

pátek, 5. května 2023, 09:55 Aktuality, Retail MediaGuru

O 88 tisíc domácností rozšiřuje Billa svou závozovou oblast. Kromě Prahy a Brna nyní zaváží třeba do Mladé Boleslavi, Nymburku a Slavkova u Brna.

O 88 000  domácností více si může nechat svůj nákup doručit od Billy domů, zdroj: Billa.

O 88 000 domácností více si může nechat svůj nákup doručit od Billy domů, zdroj: Billa.

Řetězec Billa pokračuje v testovací fázi svého e-shopu, který byl spuštěn letos v zimě. Nyní expanduje do nových okresů. Mimo Prahu a Brno je nyní možné si nechat dovézt nákup třeba do Mladé Boleslavi, Nymburku, Benátek nad Jizerou, Slavkova u Brna, Křenovic, Újezdu u Brna a mnoho dalších. Svůj nákup si tak může nechat doručit ke dveřím o 88000 domácností více. Kromě toho Billa rozšiřuje i nabídku sortimentu o 1500 nových produktů. 

„Zájem o vyzkoušení e-shopu Billa během testu předčil naše očekávání. Díky velkému úspěchu a pozitivním ohlasům zákazníků rozšiřujeme působnost do nových oblastí ve Středočeském a Jihomoravském kraji,“ říká Liam Casey, generální ředitel společnosti Billa ČR.

Billa e-shop nabízí přes 8000 výrobků včetně svých privátních značek. V nabídce je i vybrané zboží, které je v akci a obměňuje se každý týden. „Díky vysoké poptávce jsme se rozhodli rozšířit sortiment o 1500 nových produktů čerstvého zboží, jako je ovoce, zelenina, mléčné a chlazené výrobky,“ dodává Liam Casey.

Zákazníci z Brna a okolí navíc budou moci vyzkoušet zboží z vlastní výroby řetězce, konkrétně čerstvé bagety. „Uvidíme, jak se služba osvědčí. Pokud si ji zákazníci oblíbí, zvážíme rozšíření sortimentu například o vlastní zeleninové či ovocné saláty nebo sety na grilování,“ přibližuje Liam Casey. Novinkou bude rovněž to, že zákazníci budou moci zaplatit nákup při jeho převzetí rovnou kurýrovi. „Předpokládáme, že tato služba bude dostupná v horizontu několika týdnů,“ doplňuje.

E-shop je řízen z velkoskladů v Praze a Brně, díky čemuž se nákup dostane k zákazníkovi už 3 hodiny od objednání. Zákazníci na e-shopu mohou stejně jako v kamenném obchodě sbírat věrnostní body na Billa Bonus kartu nebo je naopak uplatňovat ve všech věrnostních akcích. Nepřicházejí ani o samolepky, které získávají při speciálních akcích a dále je směňují za produkty se slevou. Ti, kteří v e-shopu provedou nákupy s pořadovými čísly 20000, 20001 a 20002, budou odměněni nákupem zdarma.

Minimální hodnota objednávky na e-shopu je 200 korun, s dopravou zdarma. Na svůj první nákup navíc získá zákazník e-shopu 10% slevu a pozornost v podobě malého dárku. 

-stk-