Magenta TV od T-Mobilu má 245 tisíc zákazníků

čtvrtek, 11. května 2023, 14:55 TV, Aktuality MediaGuru

Na konci prvního letošního čtvrtletí registrovala televizní služba od T-Mobilu 245 tisíc zákazníků.

T-Mobile TV patří mezi největší hráče na poli placené televize. Zdroj: T-Mobile

T-Mobile TV patří mezi největší hráče na poli placené televize. Zdroj: T-Mobile

Internetovou nebo satelitní televizi T-Mobile využívá 245 tisíc zákazníků. Vyplývá to z hospodářských výsledků společnosti za první kvartál letošního roku. T-Mobile TV do své televize v posledních měsících viditelně investuje, od minulého týdne nese označení Magenta TV.

„Nadále roste počet diváků Magenta TV (dříve T-Mobile TV), kde T-Mobile zaznamenal meziroční zvýšení o 11,9 % a eviduje již 245 tisíc zákazníků. Televize přináší širokou programovou nabídku a neustále inovuje – v březnu tak přibyla například integrovaná VOD služba Voyo s unikátní verzí Voyo start,“ uvedla společnost T-Mobile v tiskové zprávě. Počtem zákazníků placené televize patří společnost mezi nejvýznamnější hráče na trhu a staví se za takové značky, jako je Vodafone, O2 nebo Canal+.

Rozšíření televizní služby o videotéku Voyo, která byla implementována přímo do aplikace jako jedna z kategorií, nastalo až koncem prvního kvartálu, tedy se závěrem měsíce března. Významnou novinkou bylo dále například zařazení stanice Canal+ Action, kterou nabízí T-Mobile vedle Skylinku jako jediný operátor na trhu, pokračuje pak exkluzivní spolupráce na distribuci lokalizované verze programu BBC Earth. Operátor překlopil další programy do HD, mimo jiné Paramount Network.

-lukpol-