ČT v létě nasadí seriál Chalupáři a letos má i Malého pitavala

úterý, 13. června 2023, 07:15 TV MediaGuru

Tradiční letní seriál Chalupáři a letos i Malý pitaval z velkého města se objeví v letním vysílání České televize. Vedle toho vsadí ČT na své novější seriály Vyprávěj nebo řady seriálů Místo zločinu.

Chalupáři, zdroj: Česká televize

Chalupáři, zdroj: Česká televize

Seriál Chalupáři nebude chybět ani v letošním letním vysílání České televize. Vysílat se budou dva díly po sobě od 2. července v neděli v hlavním vysílacím čase. Po loňském prodeji práv k seriálu Malý pitaval z velkého města televizi Nova si ČT letos seriál ponechá a vysílat ho bude ve druhém prime-timovém okně. Vyplývá to z programových plánů hlavního kanálu ČT1 na letošní červenec.

 Vedle toho se v prvním měsíci letních prázdnin objeví ve večerním vysílání ČT1 novější původní seriály ČT. V úterý a ve čtvrtek pokračuje Vyprávěj a v pondělí Místo zločinu Ostrava. Po jeho dokončení nabídne ČT1 reprízu seriálu Místo zločinu Plzeň. Z novějších seriálů pokračuje i v létě repríza seriál Osada a také Vraždy v kruhu. Ze starších seriálů navazuje na stávající schéma seriál Dobrodružství kriminalistiky. Sobotní večer je vyhrazen pohádkám a v neděli v pozdějším hlavním vysílacím čase přinese ČT o prázdninách příběhy Vinnetoua.

Náhled schématu ČT1 v červenci 2023, prime-time

  po út st čt so ne
20:15 Místo zločinu Ostrava / Plzeň Vyprávěj Dobrodružství kriminalistiky Vyprávěj Osada pohádka Chalupáři
21:15 Malý pitaval z velkého města český film Vraždy v kruhu Ďáblova lest Všechnopárty český / zahraniční film Chalupáři
22:15 Hříšná duše Komisař Moulin Princip slasti Maigret Hercule Poirot český / zahraniční film Vinnetou

Zdroj: Česká televize

Seriál Chalupáři patří k nejsledovanějším letním pořadům, stejně jako Malý pitaval z velkého města. V loňském červenci se zařadil k TOP pěti nejsledovanějším nezpravodajským pořadům společně s reprízami seriálů Specialisté, Případy 1. oddělení a Kriminálka Anděl (zdroj: ATO-Nielsen). -

Nova v létě: Policie Modrava, Co ste hasiči nebo Specialisté

čtvrtek 1. června 2023

-mav-