Pickle TV rozšiřuje distribuci, vrací se Fuel TV

čtvrtek, 8. června 2023, 16:10 TV, Aktuality MediaGuru

Zahraniční streamingová služba SporsTribal, která je k dispozici také v České republice, zařadila od června do nabídky nový tematický kanál Pickle TV věnovaný tzv. pickleballu. Následuje tak konkurenční platformu Plex.

Tenisový kurt pro pickleball. Zdroj: Pixabay

Tenisový kurt pro pickleball. Zdroj: Pixabay

„Před více než 57 lety se zrodil sport pickleball. A nyní můžete pickleball streamovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pickle TV je první 24/7 bezplatný streamovaný kanál věnovaný nejrychleji rostoucímu sportu v Americe, pickleballu,“ představuje svou programovou novinku v nabídce streamingová služba SporsTribal, která, jak její název napovídá, cílí výhradně na fanoušky sportovních přenosů a pořadů. Dostupná je například v televizorech Samsung, LG, Panasonic a také v Android TV.

SporsTribal uvádí, že ve Spojených státech, kde se těší největšímu zájmu, a ve zbytku světa, má pickelball více než 36,5 milionů hráčů. Celkem tento sport zasáhl již sedmdesát zemí a každý rok se konají stovky Pro-Pickleball akcí. Zájemci o tento sport připomínající na první pohled tenis si mohou stanici buďto pustit na této platformě nebo v konkurenční službě Plex. Do nabídky se po určité odmlce opět vrátila stanice Fuel TV s adrenalinovanými sporty. Nabízí ji i japonská Rakuten TV.

-lukpol-