Placená stanice Film+ má nový vizuál a upravené logo

úterý, 6. června 2023, 11:00 TV, Aktuality MediaGuru

Tematický kanál Film+ se představil ve středu 31. května s novým vizuálem. Proměnila se nejen grafika tohoto programu, ale i samotné logo. Symbol plus byl nově umístěn mimo název stanice a identifikátor je umístěn nyní do pravé horní části obrazovky.

Z vysílání tematického kanálu Film+. Zdroj: AMC Networks

Z vysílání tematického kanálu Film+. Zdroj: AMC Networks

Film+ patří již roky mezi tradiční značky placené televize na českém a slovenském trhu. Do našeho regionu ho nejprve přinesla vedle programů Fishing and Hunting a dnes již neexistujícího DoQ společnost IKO Cabel, později pak tuto stanici převzala firma AMC Networks International. Ta na našem trhu dále provozuje například placené televize Spektrum, Sport 1, Sport 2, TV Paprika, Minimax a řadu dalších. V březnu vstoupila do DVB-T2 se svou letitou značkou Spektrum Home.

Zdroj: Film+

Nový vizuál stanice působí moderněji, ale zároveň je jednoduchý a neobsahuje příliš rušivých prvků. V grafice se pracuje se svítivími linkami ve fialové a modré barvě, ze které se pak skládá i samotné logo programu. Logo Filmu+ je nyní umístěno do pravé horní části obrazovky a má podobu, kterou používal v minulosti například již na bulharském trhu. Již řadu let je program českým i slovenským operátorům v HD rozlišení. Tematický ho v nabídce AMC doplňuje i stejnojmenná stanice.

-lukpol-