Prima točí další nový seriál, jmenuje se Chataři ze Švihova

pátek, 16. června 2023, 10:30 Aktuality, TV MediaGuru

Další připravovanou seriálovou novinkou skupiny Prima jsou Chataři ze Švihova. Seriál se připravuje pro platformu Prima+.

Chataři ze Švihova, zdroj: FTV Prima

Chataři ze Švihova, zdroj: FTV Prima

Skupina Prima připravuje další nový seriál, tentokrát s tematikou chataření. Osmidílný komediální seriál nese název Chataři ze Švihova a režíruje ho Michal Suchánek, který do něj obsadil řadu hereckých rodin. Prima seriál uvede na své VOD platformě Prima+.

V seriálu se objeví Adéla Gondíková, Jiří Langmajer, Richard Genzer, Linda Rybová, její děti Josefína a František Prachařovi, Igor Chmela, Jana Janěková, Matěj Dadák, Berenika Suchánková, Milena Steinmasslová, Petr Vršek, Vladimír Škultéty, Iva Pazderková i Petr Kolečko.

„Myslím si, že jsem to psal z nějaké vypočítavosti, protože Češi jsou chatařením postižení. Měl jsem pocit, že to prostředí, zákonitosti chataření a životní styl chatařů každý zná. Náš seriál je hlavně o charakterech lidí, chatařů, kteří se setkávají na jednom místě, ale jejich životy, životní hodnoty a postoje jsou různé. Vycházel jsem z toho, co znám, postavy mají reálné předobrazy,“ říká Michal Suchánek s tím, že některé role psal hercům na tělo.

Seriál Chataři ze Švihova vzniká v produkci Unit and Sofa Praha producentů Šárky Chlumské Oujezdské a Jana Hlavsy. Kreativním producentem je Daniel Strejc, který si v seriálu zahrál spolu s režisérem a producentem Vladimírem Skórskou i malou roli. 

Prima už v tomto týdnu oznámila natáčení seriálu Zalez do spacáku a také přípravu adaptace seriálu Call My Agent.-

Prima natáčí seriál Zalez do spacáku s Tomášem Klusem

úterý 13. června 2023

Prima a Joj adaptují komediální seriál Vytoč mého agenta

pondělí 12. června 2023

-mav-