Sazka nově nabízí online losy s motivem Pac-Mana

čtvrtek, 15. června 2023, 07:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

Sazka se v nové sadě online losů spojila s arkádovou hrou Pac-Man.

Zdroj: Sazka

Zdroj: Sazka

Společnost Sazka přichází na trh s novou sadou online losů s motivem známé arkádové hry Pac-Man. Nabídne zážitek z originálního bludiště, výše možné výhry dosahuje pěti milionů korun. 

„Sazka je světem zábavy a kdo jiný by do takového světa měl vstoupit než Pac-Man. Zákazník online losů očekává, že s námi bude nejen pokoušet štěstí, ale také se dobře pobaví. Proto mu dáváme Pac-Mana, se kterým bude hledat výhry v bludišti, unikat duchům a sbírat bonusové symboly reprezentující extra hry,“ říká Marek Doubrava, brand manažer online losů. 

Pac-Man je hra od společnosti Namco, která byla poprvé uvedena v Japonsku 22. května 1980, nedávno tudíž oslavila 43. narozeniny. Cílem hry tehdy bylo vybočit z trhu přesyceného akčními střílečkami a nabídnout trochu jiný herní zážitek. 

Losy s Pac-Manem budou na trhu k dispozici ve čtyřech provedeních, přičemž herní zážitek a možnost výhry se stupňuje. O nejvyšší výhru lze hrát s tzv. Velkým Pac-Manem, další verze je v prodeji za 50 korun pod názvem Pac-Man, s nímž je možné hrát o milion a půl, dále je v nabídce Malý Pac-Man za dvacet korun s možností výhry až půl milionu korun a Mini Pac-Man za pět korun s výhrou až 50 tisíc korun.

-stk-