Značka Sodexo Benefity se mění na Pluxee

pátek, 16. června 2023, 06:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Sodexo Benefity získává nové jméno Pluxee. Nová značka bude postupně zavádění ve všech 31 zemích, kde působí.

Zdroj: Pluxee / Sodexo Benefity

Zdroj: Pluxee / Sodexo Benefity

Společnost Sodexo Benefity, poskytující zaměstnanecké benefity, se v létě změní na Pluxee. Nová značka, na jejíž tvorbě se podílela agentura Conran Design Group skupiny Havas Group, bude od srpna zaváděna ve všech 31 zemích, kde působí. Změna proběhne do konce letošního roku, počínaje Brazílií. 

„Pluxee je nová digitální, optimistická a inovativní značka, která ztělesňuje naši vizi a silné ambice na rostoucím trhu. S touto novou značkou vystupujeme z řady takoví, jací jsme. Naše silnější identita bude klíčovým rozlišovacím prvkem pro naše klienty a partnery a pro přilákání nových talentů, zejména v digitální oblasti,“ vysvětluje Aurélien Sonet, CEO Pluxee. 

Novou značkou se chce firma výrazněji odlišit od konkurence, podpořit strategii růstu prostřednictvím vytvořením větší hodnoty pro všechny cílové skupiny. Chce se také zaměřovat na změny na pracovním trhu a pomáhat firmám s očekáváním jednotlivých zaměstnanců v oblasti well-beingu a pracovního naplnění. 

V rámci strategického plánu do roku 2025 chce Pluxee zrychlit rozvoj v oblasti stravovacích benefitů a zejména se více prosadit mezi malými a středními podniky, rozšířit nabídku v oblasti well-beingu, dárků, mobility nebo řešení na podporu kupní síly a angažovanosti zaměstnanců a usnadnit zaměstnancům svých klientů přístup ke svým službám prostřednictvím jednotné digitální platformy. K dosažení těchto cílů bude Pluxee do roku 2025 každoročně investovat 10 % svého obratu do technologií.

V neposlední řadě vzniká Pluxee s ohledem na projekt osamostatnění a vstupu na burzu, který skupina Sodexo oznámila v dubnu letošního roku. Nová značka bude mít vlastní vedení a vyhrazené zdroje pro realizaci svého strategického plánu.

-stk-