Placehunter mění koncept aplikace, přidává Itálii

sobota, 12. srpna 2023, 08:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Mobilní aplikace pro cestování Placehunter přichází s novým konceptem. K zemím střední Evropy přidává Itálii.

Zdroj: Placehunter

Zdroj: Placehunter

Společnost Placehunter, mobilní aplikace pro cestování nabízející zážitky ve střední Evropě, přichází s redesignem své platformy. Cílem změny je vylepšit uživatelský zážitek, nově nabízí personalizaci a zároveň rozšiřuje geografické pokrytí o Itálii.

„Vždy jsme se snažili poskytovat našim uživatelům co nejautentičtější, nejobohacující a uživatelsky nejpřívětivější zážitky z cestování,“ říká zakladatel společnosti Placehunter Jaroslav Janouš a dodává: „Naše nejnovější rozšíření a redesign tento závazek ještě více upevňují.“

Mobilní aplikace nově nabízí komplexní přehled míst, který zjednodušuje výběr výletů a poskytuje uživatelům přehlednější a intuitivnější rozhraní pro plánování svých cest. Díky predikcím algoritmům nabízí Placehunter personalizované návrhy na základě individuálních zájmů uživatelů, kteří mají možnost pojmout své cestování také gamifikačně. Prostřednictvím hodnocení a sdílení svých zážitků mohou získávat různé cestovatelské úrovně a zároveň se podílet na budování komunity. V neposlední řadě mohou využívat předpřipravené cestovní itineráře.

„Věříme, že tyto funkce způsobí významný posun ve způsobu, jakým naši uživatelé objevují, sdílejí a užívají si své cesty,“ dodává spoluzakladatelka společnosti Placehunter Eliška Hudcová s tím, že od letošního léta mohou lidé s Placehunter cestovat nejen po České republice, Slovensku, Maďarsku a Rakousku, ale i po Itálii.

Nová verze aplikace Placehunter je nyní k dispozici ke stažení na platformách iOS a Android. 

-stk-