Voyo má 570 tisíc předplatitelů, většina platí službu napřímo

středa, 2. srpna 2023, 14:55 TV MediaGuru

V Česku a na Slovensku má Voyo 570 tisíc předplatitelů. Na podzim chce diváky lákat na reality show BigBrother nebo nový krimi seriál.

Daniel Grunt oznamuje dosažení hranice 570 tisíc předplatitelů v ČR a na Slovensku.

Daniel Grunt oznamuje dosažení hranice 570 tisíc předplatitelů v ČR a na Slovensku.

V České republice a na Slovensku má online videotéka Voyo 570 tisíc předplatitelů. Mediální skupina Nova to oznámila ve středu 2. srpna při příležitosti tiskové konference k podzimnímu programovému schématu.

„Od ledna do konce června jsme přidali dalších sto tisíc platících zákazníků,“ konstatoval generální ředitel Novy Daniel Grunt. Jak uvedl pro MediaGuru.cz, většina předplatitelů si platí tuto službu napřímo, dohoda s telekomunikačními operátory tvoří menšinu. 

Nova v uplynulých měsících učinila v souvislosti s Voyem významná partnerství s operátory, mezi něž patří O2 TV, T-Mobile i Vodafone, která právě pomáhají navyšovat počty předplatitelů, netvoří ale pro Novu hlavní zisky této platformy. Firmy implementují tuto službu přímo do svých boxů prostřednictvím aplikace, kterou jim mediální skupina poskytne. Vedle toho je služba dostupná i v televizorech připojených k internetu, mobilních telefonech nebo online přes prohlížeč.

Nabídku projektů z řady Voyo Originál rozšíří letos na podzim původní český špionážní thriller Extraktoři a prvním dílem odstartovala minisérie Matematika zločinu. Se svou československou verzí se vrátí reality show světa Love Island a také reality show Big Brother. „Přicházíme s Big Brotherem, který bude silný a současný,“ uvedl Michal Reitler, ředitel vývoje obsahu TV Nova. Zmínil, že žijeme v době, kdy významnou roli hrají sociální sítě a sdílíme zde velmi často i své soukromí. Právě proto je vhodná chvíle na návrat formátu.

Nova na podzim: Kriminálka Anděl, Táta v nesnázích a BigBrother na Voyu

středa 2. srpna 2023

-lukpol-