Zahájí CNN Max, přinese 24hodinové zpravodajství

pátek, 25. srpna 2023, 15:00 Aktuality, TV MediaGuru

Nepřetržité 24hodinové zpravodajství na streamovací službě Max plánuje nabízet společnost Warner Bros. Discovery. Na konci září proto nabídne službu CNN Max, zatím jen na americkém trhu.

Zdroj: Warner Bros. Discovery

Zdroj: Warner Bros. Discovery

Max, streamovací platforma Warner Bros. Discovery, oznámila, že do své nabídky přidá streamovací zpravodajskou službu CNN Max, která bude nabízet obsah sedm dní v týdnu 24 hodin. Zahájí na americkém trhu 27. září v beta verzi. Využije zpravodajství CNN a živého vysílání CNN USA a CNN International. S rozšířením do dalších zemí se podle zprávy CNN počítá.

Nová služba přinese i nové programy vytvořené speciálně pro streamovací publikum. Kromě toho nabídne obvyklé pořady CNN. 

Stávající centrum CNN Originals se přejmenuje na CNN Max. Předplatitelé zde získají rozšířený přístup k nepřetržitému živému přenosu CNN Max, CNN Originals a dalšímu zpravodajskému obsahu. Obsah tvoří více než 900 epizod aktuálních i starších programů.

„CNN Max se od CNN odlišuje tím, že bude nabízet nepřetržité zpravodajství, které bude k dispozici na streamovací službě v USA s výrazně mladším a aktivnějším publikem ve srovnání s tradiční televizí," uvedl JB Perrette z Warner Bros. Discovery. 

Warner Bros. Discovery se službou CNN Max přichází více než rok poté, co se rozhodla po krátkém měsíčním provozu zrušit službu CNN+, kterou zaváděl ještě předchozí management. 

-mav-