Do exekuce proti Médee se zapojila další firma

čtvrtek, 7. září 2023, 14:20 TV, Reklama MediaGuru

Počet exekucí mířících na firmy Jaromíra Soukupa se zvyšuje.

Titulní strana týdeníku Sedmička 7.9. 2023, zdroj: repro Sedmička

Titulní strana týdeníku Sedmička 7.9. 2023, zdroj: repro Sedmička

Do exekučního řízení proti agentuře Médea se zapojila další společnost. Jde o plzeňskou firmu W & P Euronova, prodávající reklamní prostor na venkovních plochách. 

Na základě pověření Obvodního soudu pro Prahu 4 rozhodl chebský exekutor Josef Lavička o provedení exekuce postižením obchodního podílu. Vymáhaná částka představuje 111 tisíc Kč.

Výrazně vyšší sumu vymáhá společnost Knowlimits (70 mil. Kč), kde rovněž na základě soudního pověření byla vydána exekuce proti Médee, která se dotýká i jejích dceřiných společností.

Dvě exekuce jsou vedeny i proti společnosti Barrandov Televizní studio, provozovatele TV Barrandov

Čtvrteční vydání týdeníku Sedmička, která spadá pod Empresa Media Jaromíra Soukupa, vychází s titulní stranou, na které klade otázku „Kdo se snaží Jaromíra Soukupa zničit?". V textu uvádí, že Jaromír Soukup čelí „nepředstavitelnému tlaku ze všech stran, ať už kvůli článkům v bulváru, špinavým praktikám bývalých zaměstnanců a obchodních partnerů, nebo šokujícímu udání na policii, že údajně řídí vozidlo pod vlivem alkoholu a drog".  Zmíněné okolnosti Soukup přičítá tomu, že se ho někdo snaží umlčet, protože „se v televizi nikdy nebál rýt do politiků, což je zřejmě jeho trest". 

Ve stejném vydání také vychází petice Jaromíra Soukupa na podporu založení politické strany Směr Jaromíra Soukupa, která chce bránit „české národní zájmy před zkorumpovanými politiky a oligarchy". 

-mav-