Prima přesouvá seriál Eliška a Damián, nasazuje Zákony vlka 2

úterý, 12. září 2023, 11:10 TV MediaGuru

Prima mění skladbu svého sobotního hlavního vysílacího času. Seriál Eliška a Damián přesouvá na pondělí, na sobotu vytahuje druhou řadu seriálu Zákony vlka.

Eliška a Damián, zdroj: FTV Prima

Eliška a Damián, zdroj: FTV Prima

Televize Prima upravuje skladbu svého podzimního schématu. Po třech odvysílaných dílech přesouvá svoji letošní novinku Eliška a Damián na pondělní večer od 20:15. Poprvé jej tak odvysílá v pondělí 18. září 2023. Zároveň do sobotního hlavního vysílacího času vyšle druhou řadu svého kriminálního seriálu Zákony vlka. První vysílala letos na jaře.

Znamená to, že Eliška a Damián opouští sobotní hlavní vysílací čas. Na druhou řadu seriálu Zákony vlka naváže repríza seriálu Polda IV, která se aktuálně vysílá v pondělí večer. 

Nová skladba pořadů bude následující

sobota 16. září

  • 20:15 Zákony vlka 2
  • 21:35 Polda IV

pondělí 18. září

  • 20:15 Eliška a Damián
  • 21:30: Hvězdy nad hlavou

Nový seriál Eliška a Damián se v sobotním hlavním vysílacím čase neujal. Odstartoval sice s nejvyšším výsledkem v divácké skupině 15+, další díly ale nestačily na seriálovou novinku konkurence Táta v nesnázích.

Táta v nesnázích po prvním odvysílání sobotním vítězem

neděle 10. září 2023

První řadu seriálu Zákony vlka uvedla Prima letos na jaře, vysílala ji od března do května. V průměru ji sledovalo jeden milion diváků starších 15 let (podíl 26,9 %, zdroj: ATO-Nielsen). Šlo o nejsledovanější pořad sobotního večera. V druhé řadě je připraveno osm epizod, hlavní role opět ztvárnili Linda Rybová a Stanislav Majer. Novou tváří je Martin Finger. První díl druhé řady zahájí od 16. září od 20:15. 

-mav-