Filip Doubek odešel z agentury Médea, pracuje v KKCG

pátek, 3. listopadu 2023, 08:00 Lidé, Reklama MediaGuru

Po 25 letech odchází obchodní ředitel Filip Doubek z agentury Médea, nastupuje do KKCG.

Filip Doubek, zdroj: KKCG

Filip Doubek, zdroj: KKCG

Dlouholetý obchodní ředitel mediální agentury Médea Filip Doubek ke konci října z agentury odešel a od pátku 3. listopadu nastupuje do skupiny KKCG. Věnovat se bude mediálním projektům skupiny Karla Komárka.

K prvním Doubkovým úkolům bude patřit budování vztahů s médii, řízení obchodní politiky a podílení se na strategickém rozvoji ve skupině KKCG a také poradenství pro mediální agenturu Mindsquared, patřící do skupiny Mind2flo. Mind2Flo je projekt KKCG Karla Komárka a Rockaway Capital Jakuba Havrlanta.

Filip Doubek se ve světě reklamy, marketingu a medií pohybuje třicet let, začínal v roce 1992 v reklamní agentuře Saatch&Satchi Creative Communications, následovaly agentury Interalia, Mediarex a Médea, kde pracoval bezmála 25 let. Za tuto dobu byl partnerem na straně agentury v oblasti médií pro řadu klientů, k nimiž patřila i skupina KKCG. Je zakládajícím členem Asociace mediálních agentur ASMEA. Doubek už před dvěma lety nakrátko Médeu opustil, když odešel do KKCG obchodně řídit nově vzniklou agenturu. Krátce nato se však do Médey vrátil.

-mav-