Komunikaci Home Credit vede Kateřina Dobešová

pondělí, 6. listopadu 2023, 17:25 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Do čela komunikace společnosti Home Credit na českém a slovenském trhu přichází Kateřina Dobešová.

Kateřina Dobešová, zdroj: Home Credit

Kateřina Dobešová, zdroj: Home Credit

Home Credit má na českém a slovenském trhu novou tiskovou mluvčí. Stala se jí Kateřina Dobešová, která zároveň povede interní a externí komunikaci společnosti. Zodpovědná bude jak za komunikaci s médii, tak i za rozvoj a vedení interní i externí komunikace v České republice a na Slovensku. Na svém postu vystřídala Michala Filu, který odešel do vedení České televize, kde působil několik let v minulosti.

Do Home Creditu nastupuje Kateřina Dobešová z radnice městské části Brno-střed, kde byla od roku 2016 zodpovědná za kontakt s novináři a výrazně se podílela i na interní komunikaci a péči o zaměstnance. Předtím působila na podobné pozici u Regionální rady Jihovýchod. Veškerá její pracovní kariéra byla vždy spojena s marketingem. 

„Budu pokračovat v nastaveném trendu otevřené komunikace. Home Credit je ve svém segmentu leaderem v digitalizaci a zavádění technologických novinek, líbí se mi jeho komunikace směrem k zákazníkovi, která je jasná a srozumitelná. Do budoucna se chceme ještě více soustředit na edukaci klientů, kultivaci trhu a pokračovat tak v úspěšném budování značky Home Credit jako férového poskytovatele spotřebitelských úvěrů. Těším se také na novou výzvu spojenou s komunikací nových produktů určených pro živnostníky, Home Credit vstoupil nedávno na tento trh s cílem nabídnout rychlé financování s jasnými pravidly bez zbytečné administrativní zátěže,“ uvádí Kateřina Dobešová. 

-stk-