T-Mobile: Magenta TV má 261 tisíc zákazníků

čtvrtek, 9. listopadu 2023, 11:30 Aktuality, TV MediaGuru

Placená služba Magenta TV měla na konci třetího kvartálu letošního roku 261 tisíc zákazníků. Společnost T-Mobile to dnes oznámila v rámci hospodářských výsledků za toto období.

Magenta TV se ve třetím kvartálu nedočkala významnějších novinek. Foto: T-Mobile

Magenta TV se ve třetím kvartálu nedočkala významnějších novinek. Foto: T-Mobile

Meziroční nárůst o třináct procent zaznamenal operátor T-Mobile ve třetím kvartálu letošního roku u své IP/internetové a satelitní televize. V porovnání v předchozím kvartálem, tedy do konce prvního pololetí 2023, rostla služba jen drobně. Zatímco závěr třetího čtvrtletí pro ni znamenal výsledek 261 tisíc zákazníků, o tři měsíce dříve to bylo 258 tisíc klientů. Magenta TV lze využívat prostřednictvím set-top boxu operátora, TV nebo mobilní a webové aplikace, případně na satelitu Thor.

Magenta TV zařadila TV1000 Russkoe Kino do tarifu XL

neděle 3. září 2023

V oblasti televizní zábavy bylo novinek v Magenta TV za třetí kvartál letošního roku minimum a došlo spíše jen k drobným změnám. Jednou z nich je například zařazení stanice TV1000 Russkoe Kino do tarifu XL, do té doby byl program součástí doplňkové nabídky se zahraničními kanály. Začátkem září představil T-Mobile zákazníkům svůj nový věrnostní program Magenta Moments, do kterého se zapojily například Bageterie Boulevard, CineStar, MOL nebo Kiwi.com.

T-Mobile spouští věrnostní program Magenta Moments

středa 6. září 2023

„Velice mě těší, že se nám daří udržet nastavený trend růstu zákaznické báze i dostát tlaku uživatelů na dostupnost a kvalitu poskytovaných služeb i konektivity. Spokojenost zákazníků se naštěstí odráží na jejich hodnocení, pro nás je hnacím motorem i závazkem. S tím pochopitelně souvisí i masivní investice do výstavby sítě. Ty sice v tomto čtvrtletí přesáhly půl miliardy korun, nicméně rezervy tu jsou – bohužel jsme naráželi na úskalí související se stavební legislativou,“ uvedl Jose Perdomo Lorenzo, generální ředitel společnosti T-Mobile Czech Republic.

-lukpol-