Helppes nasazuje do kampaně šestihodinový hudební klip

neděle, 31. prosince 2023, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Organizace Helppes kampaní poukazuje na neetické podávání psích sedativ během  silvestrovských oslav.

Zdroj: Helppes

Zdroj: Helppes

Nezisková organizace Helppes – Centrum výcviku psů pro postižené připravila ve spolupráci s agenturou WMC Grey osvětovou kampaň s názvem „Jsem psjetej!“. Upozorňuje v ní originální písní s šestihodinovým videoklipem na neetické podávání psích sedativ během silvestrovských oslav a zároveň apeluje na ohleduplnost vůči psům a omezení používání pyrotechniky. 

„Náš cíl je šířit osvětu o správné péči o psy během silvestrovských oslav. Chceme, aby si lidé uvědomili, že sedativa nejsou řešením. Psi stále vnímají své okolí a jsou prakticky paralyzovaní. Věříme, že projekt ‚Jsem psjetej‘ nám pomůže aktuální situaci změnit,“ popisuje Zuzana Daušová, ředitelka organizace Helppes. 

Kampaň pracuje s písní od kapely Hello Marcel a šestihodinovým klipem, jenž reprezentuje délku, po kterou sedativa na psa působí. „Chceme tak lidem přiblížit emoce, které ho tímto nekonečným večerem provázejí – strach, úzkost a bezradnost,“ přibližuje kreativní ředitel WMC Grey David Suda

Kromě zvyšování povědomí o této problematice kampaň poskytuje na webu www.helppes.cz/jsempsjetej konkrétní rady majitelům psů, jak vhodně minimalizovat stres jejich mazlíčků během novoročních oslav.

Letošní komunikace navazuje na loňský projekt „Psohňostroj“, jenž vyzýval ke zdrženlivosti při používání pyrotechniky během silvestrovských oslav. 

-stk-