Vodafone vystřelí přes satelit vánoční přání ke hvězdám

úterý, 5. prosince 2023, 06:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

V rámci vánoční kampaně chce prostřednictvím satelitu poslat vánoční přání svých zákazníků až na oběžnou dráhu.

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Vodafone

Vodafone chce v letošní vánoční kampani inspirovat lidi k tomu, aby si dovolili snít a svá skutečná přání sdíleli s těmi nejbližšími. Nyní pošle za pomoci moderních technologií jejich přání až ke hvězdám, na oběžnou dráhu.

Od začátku prosince je možné na speciální webové stránce Vodafonu vyplnit své přání a jednoduchým kliknutím ho poslat doslova do vesmíru. Server Vodafonu v ten samý okamžik zajistí komunikaci se satelitním přípojným bodem Starlink a pokud se vše podaří, satelit obratem zašle uživateli přímo na stránku potvrzení, že přání dorazilo v pořádku na místo určení. Každé se zdrží ve vesmíru zhruba 0.00367 vteřiny.

„Technologie jsou naše budoucnost a umožňují bořit bariéry tam, kde se nám o tom ještě před pár lety ani nesnilo. Zatímco naše nejmodernější síť obvykle běží rychle a spolehlivě po optických kabelech nebo vzduchem, nyní s její pomocí pronikneme až do vesmíru. Chceme ukázat, že lidské sny a touhy nemají žádné hranice, a to i díky technologiím, které nám umožňují posouvat se stále dál,“ vysvětluje Barbora Kožíšková, ředitelka komunikace značky Vodafonu.

Přání a jejich vesmírnou odyseu mohou lidé sdílet také s ostatními. Na stránce si je mohou stáhnout ve vánočním designu a  sdílet dál skrze sociální sítě. Ke stránce se lze připojit také přes QR kódy v prodejních Vodafonu. 

Vodafone ve vánoční kampani vybízí lidi ke snění

pondělí 6. listopadu 2023

-stk-